Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g salted butter, room temperature
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ½ tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream
Chocolate ganache
- ½ tsp gelatine powder
- 50 g pouring (whipping) cream
- 20 g salted butter
- sea salt flakes, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1092.1 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 20.9 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 176.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate volcanos
55min
Chocolate pudding
6h 30min
Profiteroles
2 godz.
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Little pots of chocolate créme
1 godz. 15 min
Layered Jaffa® slice
2 godz. 30 min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Salted caramel soufflés
35min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8u. 30min
Chocolate cream pie
4 godz. 15 min
Crème brûlée
7 godz.