Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g salted butter, room temperature
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ½ tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream
Chocolate ganache
- ½ tsp gelatine powder
- 50 g pouring (whipping) cream
- 20 g salted butter
- sea salt flakes, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1092.1 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 20.9 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 176.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Almond addiction
1h
White chocolate mousse cups
3h 35min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Biscuit pops
2óra 5p
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 Std. 30 Min
Black & white chocolate tartufo
13h 55 min
Berry marshmallow slice
2 Std. 30 Min
Crème brûlée
7h