Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura
- 100 g couve-portuguesa
- 1200 g água
- 1 coxa de frango s/ pele (160 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 80 g massa tipo pevide
- 100 g agrião, só as folhas
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 860.6 kJ / 205.7 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 646.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canja com cenoura e ervilhas
1h
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa de feijão com arroz
50min
Sopa de grelos à portuguesa
1h
Sopa da horta
55min
Sopa de tomate com feijão
40min
Sopa de feijão-branco e tortellini
40min
Guisado de feijoca
25min
Sopa gratinada de feijão e cebola
45min
Sopa de feijão-frade e agrião
30min
Misturas
1h
Sopa do campo
40min