Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 3 Tomaten, gewürfelt
- 760 g Wasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Kümmel
- 1 EL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Tabasco nach Geschmack
- 30 g Mehl
- 200 g rote Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- 200 g grüne Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 9.3 g
Alternatif tarifler
Chili con carne
40min
Paprikagulasch
1 godz. 25 min
Krautfleisch
1hod. 40min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Mitternachtssuppe
35min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Gulaschsuppe
1u. 5min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min
Ungarische Gulaschsuppe
2 godz.
Rindfleischeintopf
1hod. 40min