Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 3 Tomaten, gewürfelt
- 760 g Wasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Kümmel
- 1 EL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Tabasco nach Geschmack
- 30 g Mehl
- 200 g rote Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- 200 g grüne Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 9.3 g
Alternatif tarifler
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Chili con carne
40 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Mitternachtssuppe
35min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Paprikagulasch
1h 25min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Ungarische Gulaschsuppe
2h