Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 Paprika, gemischt (350 g), geviertelt
- 400 g Rinderhackfleisch
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
2
Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
veya 2 Dosen Chili-Bohnen (à 420 g), abgetropft - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 6 TL Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1517 kJ / 362 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili con Carne
50min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Serbisches Reisfleisch
2h 50min
Mexikanischer Feuertopf
45min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Schnelles Hähnchengulasch
40min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min
Chili con Crema
45min
Gefüllte Paprikaschoten
50min