Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 Paprika, gemischt (350 g), geviertelt
- 400 g Rinderhackfleisch
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
2
Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
veya 2 Dosen Chili-Bohnen (à 420 g), abgetropft - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 6 TL Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1517 kJ / 362 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili con Carne
50 min
Gulaschsuppe
1u. 15min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Mexikanischer Feuertopf
45 min
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Serbisches Reisfleisch
2óra 50p
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min
Chili con Carne mit Feta
45 min
Sauce Bolognese
35 min