Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
-
20
g Pflanzenöl
veya 20 g Butterschmalz - 500 g Rindergulasch, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 250 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 150 g Rotwein
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 20 g Mehl
- 150 g Wasser
- 150 g Paprika, gemischt, rot und grün, in Rauten oder Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Gulaschsuppe
1h 15min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Paprikagulasch
1h 25min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Gulaschsuppe deluxe
2h