Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1u. 40min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Torta di pane salata
55 Min
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1 Std. 45 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Quiche di spinaci e speck
2h