Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Strudel di lattuga e burrata
1hod. 20min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Quiche ai pomodorini
1h
Quiche di patate, porri e ananas
2 Std. 20 Min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Quiche di patate e cipolle
55min
Plumcake salato con miele, rosmarino e Gorgonzola
1 Std. 5 Min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1hod. 50min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1hod. 20min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min