Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora
- 1 pizzico di sale
- 5 g di burro
- 300 g di pomodorini datterino, in quarti
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Quiche ai pomodorini
1sa
Galette integrale alle verdure
1 godz. 30 min
Tortilla saporita
45 min
Plumcake salato con formaggio di capra e noci
55 min
Frittatine muffin al forno
1sa
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7 Std. 30 Min
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45 min
Muffin al Parmigiano Reggiano
35 dk
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 godz. 10 min
Lasagna di pane carasau
25 dk