Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g frischer Meerrettich, in Stücken (1 cm)
- 125 g Forellenfilet, geräuchert
- 200 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 300 g Rote Bete, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Rotkohl, in Stücken (3 cm)
- 25 g Butter, weich
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Johannisbeer-Gelee
-
1
Shiso-Kresse-Beet
veya 1 Kresse-Beet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kokos-Blumenkohl-Suppe
30 min
Zucchinisuppe mit Minze
35min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 dk
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Grüne Salatsuppe
40 dk
Rote-Bete-Suppe
40 dk
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 dk