Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g frischer Meerrettich, in Stücken (1 cm)
- 125 g Forellenfilet, geräuchert
- 200 g Ricotta
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 300 g Rote Bete, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Rotkohl, in Stücken (3 cm)
- 25 g Butter, weich
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Johannisbeer-Gelee
-
1
Shiso-Kresse-Beet
veya 1 Kresse-Beet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Lachs-Suppe
35 Min
Rote-Bete-Suppe
40 Min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 Min
Kalte Kartoffel-Porree-Suppe
3 Std.
Zucchinisuppe mit Minze
35 Min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35 Min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 Min
Süßkartoffel-Möhren-Suppe
50 Min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 Min