Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 9.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Éclair come un Paris-Brest
5h
Pasta choux
2hod.
Crema pasticcera
15 Min
Profiteroles
2hod.
Crema diplomatica
30 min
Torta Diplomatica
3hod.
Bignè al cioccolato
3hod.
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Crema chantilly
35min
Bignè con crema pasticcera
3hod.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min