Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 9.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè all'amarena
3u.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3u. 30min
Cassata siciliana
6h 35 min
Millefoglie veloce
3h 50min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Millefoglie
5u.
Piccole cassatine al forno
2 Std.
Bignè con crema al pistacchio
3u.
Torta Diplomatica
3u.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Bignè con crema pasticcera
3u.
Crema chantilly
35min