Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 9.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cigni alla crema diplomatica
2 godz.
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Tartellette alla frutta fresca
7sa 5 dk
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5 min
Cestini di crema e frutta
3 godz.
Bignè con crema pasticcera
3 godz.
Pavlova
2 Std. 45 Min
Bignè al cioccolato
3 godz.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min