Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 500 g di farina tipo 0
- 60 g di strutto
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 10 g di sale
- 250 g di acqua minerale frizzante
Terminare la preparazione
- strutto q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3745 kJ / 895 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 95.2 g
- Yağ
- 50.7 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piadina romagnola farcita
55 min.
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Torta di tagliolini
4h
Chiacchiere salate
55 min.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Salsa tonnata
20p
Focaccia classica ad alta idratazione
5óra
Tigelle
3 Std. 50 Min
Gnocco fritto
1h 5min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min