Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 500 g di farina tipo 0
- 60 g di strutto
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 10 g di sale
- 250 g di acqua minerale frizzante
Terminare la preparazione
- strutto q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3745 kJ / 895 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 95.2 g
- Yağ
- 50.7 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1ωρ. 30 λεπτ.
Panzerotti alla romana
55min
Pizzette alle erbe aromatiche
1ωρ. 35 λεπτ.
Grissini di pane
4 Std.
Tortelli di patate e ricotta
1hod. 20min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 Std. 5 Min
Gnocco fritto
1h 5 min
Gnocco emiliano
4hod. 50min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1ωρ. 30 λεπτ.
Tigelle
3h 50 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h