Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 500 g di farina tipo 0
- 60 g di strutto
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 10 g di sale
- 250 g di acqua minerale frizzante
Terminare la preparazione
- strutto q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3745 kJ / 895 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 95.2 g
- Yağ
- 50.7 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Gnocco al forno con i ciccioli
4 godz. 50 min
Torta di tagliolini
4 Std.
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1sa 30 dk
Piadina romagnola farcita
55min
Tortelli di zucca mantovani
2sa 30 dk
Sgabei
3hod.
Meringata
4h 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Tigelle
3u. 50min