Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 uova medie
- 30 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 51.8 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Besciamella (senza glutine)
15min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2h 50min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min.
Pane in cassetta (senza glutine)
13 Std. 45 Min
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5 min
Pasta choux (senza glutine)
1hod. 20min
Piadina (senza glutine)
1hod. 20min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1ωρ. 40 λεπτ.
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55 min