Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caesar-Dip
- 130 g Sonnenblumenöl
- 30 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Parmesan, in groben Stücken
- 10 g Senf
- 2 Eier, getrennt
- 10 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 60 g Sahne
Romana-Röllchen
- 100 g Öl
- ½ Knoblauchzehe
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Hähnchenbrust, in dünnen Streifen (1 x 3 cm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Paprika edelsüß zum Würzen
- 5 Scheiben Toastbrot, in Würfeln (2 cm)
- 1 Stück Römersalat, in mundgerechten Stücken
- 1 Packung Filoteig (10 Blätter), 250 g
- 1 Ei, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1769 kJ / 422 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caesar's Salad
30min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10min
Remoulade
10min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Sansibar-Sojasauce
1h
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 godz. 15 min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Safran-Aioli
40min
Zitrus-Aioli
10min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Aioli à la Axel Henkel
10min