Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de carottes nouvelles (avec leurs fanes), brossées sous l'eau
- 40 g d'échalote, coupée en deux
- 70 g de céleri branche (1 petite branche)
- 20 g de beurre
- du sel
- 600 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potage au poireau
30 min
Velours d'endive à l'orange
35 min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24 Std.
Velouté d'endive
35 min
Soupe de tomates et courgettes
55 Min
Velouté de céleri au stilton
35 min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 min
Velouté de cresson à l'ail
1 godz.
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35 min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 godz.
Soupe de laitue
35 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min