Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de petits pois frais, avec les cosses
- 80 g d'oignon blanc, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 4 brins de menthe fraîche, équeutés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 580 kJ / 139 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 dk
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 dk
Crème de petits pois
40min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 dk
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25min
Velouté de petits pois et feta
35min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 dk
Soupe de petits pois à la menthe
25min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 dk
Velouté de courgette et roquette
35min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min