Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dattel-Couscous und Mandeln
- 2 frische, rote Chilischoten entkernt, in Stücken (1 cm)
- 80 g Datteln, entsteint
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Couscous
- 40 g Orangenmarmelade
- 450 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 10 g Zucker
- 40 g Mandeln
- 30 g Pistazienöl
- 30 g Weißweinessig, mild
Stubenküken und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Salbei, abgezupft
- 3 Stängel Pfefferminze, abgezupft
- 4 Feigen (200 g), geviertelt
- 2 ½ TL Salz
- 11 Prisen Pfeffer
- 4 Stubenküken (à ca. 450 g)
- 8 Bundmöhren, schlank
- 500 g Wasser
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4343 kJ / 1037 kcal
- Protein
- 66 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Garnelen Xacuti
1hod. 20min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2h 15 min
Lamm-Kebab
35min
Lamm Rogan Josh
1hod. 45min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Chicken Akhni
1h 30min