Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Paneer
- 1500 g whole milk
- 4 Tbsp white vinegar
Spinach
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 50 g onions, halved
- 15 g garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g unsalted butter, diced
- 100 g single cream
- 400 g fresh spinach leaves
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Chana Masala
45 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Pudla with Spinach and Paneer
1sa
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Aloo Beetroot Tikki
1sa
Palak Paneer
45 min
Tarka dal
30 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Paneer Makhani
1sa
Amritsari dal
26 Std.
Dal Makhani
9h 30min