Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 450 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken
- 900 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 300 g Pouletbrustfilets, in Würfeln (1½ cm)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 120 g Bratspeck, in Tranchen
- 1 EL Olivenöl
- 1 Zweigchen frischer Salbei, Blätter abgezupft
- 100 g Halbrahm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Munder Safranrisotto
45 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Risotto milanese
30 min
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25min
Poulet mit Kartoffelstock
1 godz. 15 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Luzerner Lebkuchen
55 min
Randen-Suppe
45 min