Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, in Stücken
- 500 g Karotten, geschält, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken
- 30 g Butter
- 800 g Wasser
- 1 ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,75 l)
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 12 Pfefferminzblätter, frisch, fein geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 658 kJ / 159 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Gerstensuppe
1 godz. 20 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Randensalat
10min
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Rüeblisalat
15min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Randen-Suppe
45 min