Uyumlu sürümler
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
veya barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
veya 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50 min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 godz. 10 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Pears in Spiced Red Wine
3hod. 20min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Plum Lattice Tart
2 Std. 20 Min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 godz. 35 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Pear Paste
10h
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1h