Uyumlu sürümler
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
veya barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
veya 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 17.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1hod. 30min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2u. 25min
Palmiers Two Ways
1 Std. 40 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Salmon Dill Muffins
45min
Floating Islands
40 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 Std.
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min