Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Paprika, gemischt, rot und gelb (siehe Tipp)
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Fleischparadeiser, am Stielansatz leicht eingeschnitten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 702 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Pasta alla Putanesca
45 Min
Kerbel-Cappucchino
35 Min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 godz. 10 min
Caponata Siciliana
30 Min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
4h
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Spargel mit Bozner Sauce
1 Std. 25 Min
Schwarzplententorte
2h 40min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Sauce all'amatriciana
20 min