Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 brins de persil plat frais, équeutés
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon, coupés en cubes (2-3 cm)
- 800 g de carottes, coupées en rondelles
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1308 kJ / 312 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Poulet basquaise
50 min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Blanquette de veau
1h 15min
Blanquette de veau
1 godz.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Pot-au-feu
1hod. 35min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1 godz.
Bœuf carotte
1hod. 35min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20min
Blanquette de dinde
1 Std. 40 Min