Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g de viande de bœuf (macreuse, jumeau), coupée en morceaux
- 100 g de carotte
- 100 g de navet
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- ½ oignon
- 1 clou de girofle
- 1500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel
- 100 g de poireau, fendu dans la longueur
- 100 g de pomme de terre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2622 kJ / 627 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1h
Blanquette de veau
1h 15 min
Bœuf bourguignon
2sa 30 dk
Potée de légumes
1 godz. 30 min
Pot-au-feu
1 godz. 40 min
Bœuf bourguignon
1 godz. 25 min
Osso-buco
1h 20min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Rôti de veau et haricots verts
1h
Pot-au-feu de pintade
1h 20min
Bœuf carottes
2 godz.
Lapin à la moutarde
1h