Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g de viande de bœuf (macreuse, jumeau), coupée en morceaux
- 100 g de carotte
- 100 g de navet
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- ½ oignon
- 1 clou de girofle
- 1500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel
- 100 g de poireau, fendu dans la longueur
- 100 g de pomme de terre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2622 kJ / 627 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin à la moutarde
1 Std.
Poulet basquaise
50 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Bœuf bourguignon
2sa 30 dk
Bœuf bourguignon
1h 25min
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Bœuf carottes
2sa
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55 Min
La daube niçoise
13h 20min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min