Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 200 g d'eau
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de roquefort, émietté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1497 kJ / 360 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Moules à l'espagnole
50 Min
Palourdes au cidre
35 Min
Moules à la bretonne
55 Min
Moules sauce Alfredo
45 Min
Moules au citron
40 Min
Moules à la sauce chorizo
1 Std.
Sauce au roquefort
20 Min
Moules au curry
40 Min
Moules marinières
30 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min