Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 cube de bouillon de volaille
- 600 g d'eau
- 100 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 4 paupiettes de veau (150 g/paupiette)
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de légumes variés (haricots verts, petits pois, brocoli...)
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2008.8 kJ / 482.5 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 30.2 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pot-au-feu
1h 35min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1h
Blanquette de veau
1h 15 min
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Rôti de veau et haricots verts
1h
Bœuf carottes
2sa
Lapin à la moutarde
1h