Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
La pâte
- 80 g de noisettes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 220 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g de liqueur de cerise, type Maraschino
- 2 - 3 c. à soupe de sucre glace maison
- 70 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1607 kJ / 384 kcal / 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g / 6 g
- Karbonhidrat
- 35 g / 35 g
- Yağ
- 25 g / 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain ciabatta
3h 45min
Tourment d'amour
2sa
Gâche vendéenne
3h 20min
Stollen
3h 45min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Brioche au chocolat
5h 15min
Cookies rhum-raisins
25 Min
Muffins aux raisins
35 Min
Tourment d'amour à la goyave
1 Std. 15 Min
Gâteau de biscuits à la vanille
4h 30min
Brioche parisienne
24h
Le pain bénit
2sa 30 dk