Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
La pâte
- 80 g de noisettes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 220 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g de liqueur de cerise, type Maraschino
- 2 - 3 c. à soupe de sucre glace maison
- 70 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1607 kJ / 384 kcal / 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g / 6 g
- Karbonhidrat
- 35 g / 35 g
- Yağ
- 25 g / 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
2u. 35min
Roulé de pain
1u. 15min
Schiacciata au raisin
2 Std.
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Kringle (Estonie)
2h 40min
Conchas
2 Std.
Roulé brioché aux fruits confits
3 godz. 10 min
Tarte de polenta aux fruits
40min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1 Std. 30 Min
Tarte chocolat café
3h 15 min
Le pain bénit
2h 30 min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min