Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le levain
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 50 g d'eau
La pâte
- 80 g de noisettes émondées
- 60 g de sucre en poudre
- 220 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 250 g de farine de blé, type 45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g de liqueur de cerise, type Maraschino
- 2 - 3 c. à soupe de sucre glace maison
- 70 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1607 kJ / 384 kcal / 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g / 6 g
- Karbonhidrat
- 35 g / 35 g
- Yağ
- 25 g / 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
3h 20 min
Fouace
3 Std. 15 Min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50min
Focaccia à la crème de fromages
2h 10min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 godz. 10 min
Pain ciabatta
3sa 45 dk
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Croustade aux pommes
50min
Brioches des Rois au praliné
5 Std. 35 Min
Gâteau battu
3h
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min
Tourteau fromager
50min