Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine blanche type 45
- 200 g de farine de blé dur
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel
La finition
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, coupées en tranches
- 1 gousse d'ail, coupée en lamelles
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia aux olives
2sa
Focaccia fève, bacon et pecorino
3hod. 15min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Focaccia croquante
3 Std.
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min