Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine blanche type 45
- 200 g de farine de blé dur
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel
La finition
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, coupées en tranches
- 1 gousse d'ail, coupée en lamelles
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
2h
Fougasse
2h
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 godz. 40 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Focaccia croquante
3h
Focaccia aux olives
3h
Quiche italienne
1h 5min
Focaccia au thym
3h
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min