Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g de lait
-
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
10
g de sucre en poudre
veya 10 g de poudre de malt - 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 600 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, coupés en lamelles
veya 200 g d'oignons rouges, coupés en lamelles - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
2sa
Bretzel
1sa 10 dk
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2sa
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Pain ciabatta
3sa 45 dk
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia à la crème de fromage
Değerlendirme yok
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2sa
Panzerotti aux poivrons
1u. 45min
Focaccia au thym
3sa
Focaccia à l'oignon
3sa 15 dk
Focaccia des Pouilles
1sa 10 dk