Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g de lait
-
25
g de levure boulangère fraîche
veya 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
10
g de sucre en poudre
veya 10 g de poudre de malt - 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 600 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, coupés en lamelles
veya 200 g d'oignons rouges, coupés en lamelles - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 18 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
3 Std.
Gnocchis
45 min
Fougasse aux graines, courgette et oignons
40 min
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia aux olives
2h
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia apulienne
2h 40min
Focaccia à la pomme de terre
2 godz. 50 min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min