Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de carottes, en rondelles
- 130 g de blanc de poireau, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 100 g de vin blanc
- 150 g de tomates, en morceaux
- 500 g de poisson blanc (aiglefin, cabillaud, merlu)
- 1 pincée de piment en poudre
- 1 dose de safran
- 350 g d'eau
- 200 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- baguette, en rondelles frottées à l’ail et à l’huile
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 14 g
Alternatif tarifler
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Soupe de poisson
20min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Bisque de crevettes
30min
Marmite du pêcheur
50min
Soupe de fruits de mer provençale
25min
Soupe de poissons
45min
Pizza aux fruits de mer
2h
Cotriade
1h
Sauce américaine
55min
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1h 15min