Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält, in Stücken
- 250 g Zwiebeln, in Stücken
- 25 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 15 g Knoblauchzehen
- 200 g Cocktailparadeiser
- 200 g Süßkartoffeln, geschält, in Stücken
- 150 g getrocknete Marillen, entsteint
- 50 g Tomatenmark
- 1 ½ EL Currypulver
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 50 g Apfelsaft
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 547 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Rote-Rüben-Dip
15min
Orangenpaste
30 Min
Kürbistrunk 9¾
25 Min
Melanzani-Rotwein-Relish
1hod. 30min
Rhabarber-Tomaten-Marmelade
55 min
Rote-Rüben-Senf
50 Min
Süßer Marillensenf
55 min
Zitronensalzpaste
10 min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 godz.
Powidl
8h