Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Orangensaft
- 200 g Holunderblütensirup
- 300 g Zucker
- 40 g Apfelpektin
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3025 kJ / 723 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 174 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 10.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 Min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Brombeergelee
1 Std.
Johannisbeergelee
25 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 min
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30 Min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20min
Bellini-Konfitüre
40min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Birnenkonfitüre
20min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min