Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g Mandeln
- 250 g Mehl
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
Belag
- 4 Äpfel, Boskop (Ø ca. 7 cm, ca. 1000 g)
- 150 g Apfelsaft
- 380 g Weißwein
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 50 g Rosinen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1424 kJ / 340 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Birnen im Weißweinsud
35 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 godz.
Birnen-Gewürz-Kuchen
1 Std. 10 Min
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Kaffeegugelhupfe
1h 30min
Sauerkirschkuchen
1h 30min
Marokkanischer Gugelhupf
1óra 35p
Aprikosen-Schmand-Tarte
1 Std. 10 Min
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7h