Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 131 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pere al vino rosso
3h 20min
Salsa ai capperi
10min
Crumble di verdure
1 Std. 20 Min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Salsa alla reggiana
15min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Salsa bois boudran
10min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Salsa rubra
30min
Condimento ai carciofi veloce
10min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Salsa verde "Bagnet"
15min