Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 131 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Salsa turca
10 Min
Salsa peverada
30 min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Sarde in saor
25hod.
Salsa ai capperi
10 Min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Salsa alla reggiana
15 min
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15 min
Salsa rubra
30 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min