Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 100 g di farina di grano saraceno
- 100 g di farina
- 100 g di farina di grano duro
- 150 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di zucca mondata e a pezzi
- 120 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 40 g di amaretti polverizzati
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Salsa
- 50 g di latte
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2807 kJ / 671 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Yağ
- 30.7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Eggah con caponata
50min
Gingerbread (senza lattosio)
1h
Crostata di pere al cioccolato
1h 20 min.
Crespelle al riso farcite
2h 50min
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2 Std. 30 Min
Rosette al radicchio
2 Std.
Pasta al forno vegana
1h
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 Std. 35 Min
Gnocchi alle ortiche
1h 10 min.
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 min.