Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hackbraten
- 30 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 12 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 6 Stängel Salbei, abgezupft
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 60 g Sahne-Meerrettich
- 2 Eier (Kl. M)
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 250 g Mett
- 1 ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 3 EL Pflanzenöl
Topinambur-Püree
- 750 g Wasser
- 600 g Topinambur, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 6 Prisen Salz
- 25 g Sahne
- 110 g Butter
- 8 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 5 Stängel Salbei, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 45 g
Alternatif tarifler
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 godz. 40 min
Boeuf Bourguignon
3h 30 min.
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Coq au vin
2 godz.
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Rindfleisch in Rotwein
2u. 15min
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Kalbsleber venezianisch
40min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Speck-Majoran-Frikadellen
35min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min