Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butterschmalz, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Steinpilze, frisch, in Scheiben (ca. 7 mm)
- 1 ¾ - 2 TL Salz
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 4 Eier
- 120 g Weizenmehl, glatt
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Milch
- 350 g Paradeiser, in Stücken
- 70 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 409 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel
5h 30min
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1h 15 min
Kartoffel-Käse-Suppe
30min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 Std. 30 Min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1 godz. 20 min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50 min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 godz. 35 min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 min