Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Butterschmalz, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Steinpilze, frisch, in Scheiben (ca. 7 mm)
- 1 ¾ - 2 TL Salz
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 4 Eier
- 120 g Weizenmehl, glatt
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Milch
- 350 g Paradeiser, in Stücken
- 70 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 ½ TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 409 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 godz. 30 min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 Std. 35 Min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 godz. 45 min
Fisch auf Paprika-Couscous
40min
Mediterrane Fischstrudel
1h 25min
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1u.
Risotto mit Spargel und Mangold
45 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1u.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.