Uyumlu sürümler
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparation Before Demo
- 250 g asparagus, woody ends removed
Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
veya 20 g fresh yeast, crumbled - 500 g strong white bread flour
- 90 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Berry Foam
- 80 - 140 g sugar, to taste
- 500 g mixed berries, frozen
-
10 - 30
g lime juice, to taste
veya 10 - 30 g lemon juice, to taste - 1 egg white, from medium or large egg
Baking
- 1 egg yolk, from medium or large egg
Asparagus Risotto
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice
- 450 g liquid vegetable stock, hot
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g frozen peas
- 20 g butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2758 kJ / 658 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 101.7 g
- Yağ
- 18.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Asparagus Risotto
45 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Beetroot salad
10 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Springtime Risotto
55 Min
Mediterranean Bread
5h 20min
Red Pepper Houmous
5 menit