Cihazlar ve Aksesuarlar
Chicken stock paste
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
1 Complete Recipe
Malzemeler
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Complete Recipe
Protein
58 g
Kalori
2714 kJ /
649 kcal
Yağ
35 g
Lif
5.9 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Beef Stock Paste
45 dk
Meat Stock Paste
Değerlendirme yok
Sambal Belacan
10 dk
Four Course Meal (Chicken Rice)
1sa 25 dk
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 dk
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 dk
Fried Beehoon
20 dk
Mirepoix
15 dk
Browning 12.5 oz Shallots
25 dk
Dou sha (red bean paste)
49sa 10 dk
Tomato Soup Paste
35 dk
Stir-Fried Vegetables
15 dk