Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1j
Runny custard
15min
Harlequin custard
10 min
Chicken Stock Paste
45 Min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Ginger butter
10 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20 min
Chicken Stock Paste
45 Min
Beef Stock Paste
45 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min