Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meat dumplings (preparation)
- 150 g plain flour
- 75 g full cream milk
- 25 g vegetable oil
- 4 pinches salt
- 50 g brown onion
- 100 g beef mince
- 2 - 3 pinches baharat, to taste (see Tips)
- 2 pinches ground cinnamon
- 2 pinches nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 1 tbsp pine nuts (isteğe bağlı)
Yoghurt sauce
- 20 g olive oil
- 20 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 garlic cloves
- 1500 g natural yoghurt
- 1 tbsp cornflour
- 1 pinch salt
Meat dumplings (assembly)
- plain flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1715.4 kJ / 408.4 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 31.4 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 232.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Fish tagine with tahini
1小时 15 分钟
Raw kibbeh
15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1小时 35 分钟
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min