Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp fresh coriander, leaves only
- 10 garlic cloves
- 5 bird's eye chillies (chilli padi), adjust to taste
- 2 fresh red chillies, deseeded
- 1 tbsp sugar
- 50 g lime juice (approx 4 limes)
- 3 tbsp fish sauce
- 600 g water
- 1 tsp homemade chicken stock powder
- 4 stalks fresh lemongrass
- 600 g barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)
- 1 fresh green lime, cut in thin slices, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Sambal Belacan
10 min
Tom Yum Goong
30 min
Char Kway Teow
15 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Lemak
45min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Chicken Rendang
45min
Masala Squid
25 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Crispy Ikan Bilis
40 min