Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g coconut oil
- 15 g garlic cloves
- 65 g shallots
- 10 g galangal
- 1 cm fresh turmeric
- 1 cm fresh ginger
- 100 g fresh red chillies
- 10 g dried chillies (approx. 10 pieces), deseeded, soaked to soften
- 3 candlenuts
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only
- 800 g chicken thighs, with skin and bone
- 50 g toasted coconut paste (kerisik)
- 100 g coconut cream
- 1 - 2 tsp salt, adjust to taste
- 45 g palm sugar (gula Melaka)
- 3 kaffir lime leaves
- 1 turmeric leaf, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2699 kJ / 645 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ayam kapitan (chicken curry)
45 dk
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1sa 15 dk
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1sa 25 dk
Nasi Lemak
45 dk
Tom Yum Goong
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2sa 45 dk
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 dk
Masala Squid
25 dk
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min