Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
veya 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1241 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Iles flottantes
1 Std.
Foie gras de canard
72h
Tuiles aux amandes
25 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Céleri rémoulade
10 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Pâté de campagne
48h
Terrine bressane
24h
Terrine de poulet à l'estragon
24h