Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
veya 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1241 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 Std.
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Rillettes de poulet
6h
Galantine de poulet, sauce au yaourt et à l'aneth
3 Std. 25 Min
Céleri rémoulade
10 Min
Terrine bressane
24 Std.
Rillettes de lapin
12 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.