Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g cogumelos frescos
- 30 g azeite
- 300 g tomate maduro cortado em quartos
- 360 g atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
- 1 c. sopa de orégãos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g leite
- 60 g farinha
- 20 g manteiga
- 1 c. chá de sumo de limão
- 200 g placas de lasanha
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2137.7 kJ / 510.9 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 47.5 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 487 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasanha de atum e espinafres
1 godz. 15 min
Empadão de atum
1 godz. 10 min
Fofo de peixe
1 godz. 10 min
Gratinado de bolonhesa
1 godz.
Penne de atum com manjericão
35min
Bacalhau à comadre
1 godz. 10 min
Lasanha
1 godz. 30 min
Lasanha
50min
Lasanha de frango e espinafres
1h 40 min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1hod. 5min
Bacalhau com natas
40 min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50min