Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh salmon fillets, skinlessfresh trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil plus 30 g1 Tbsp
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
cherry tomatoes halved or quartered350 g
-
ground black pepper (isteğe bağlı)1 pinch
-
lemon juice (isteğe bağlı)10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
1497 kJ /
357 kcal
Yağ
14 g
Lif
5.8 g
Karbonhidrat
35 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook 2018
174 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Baked spinach and eggs
35 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 Min