Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux, mou
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
Le montage
- 250 g de pâte filo (ou phyllo), détaillée en bande (36 cm x 6 cm)
- 50 g beurre doux, fondu
- 1 jaune d'œuf battu
- huile végétale pour frire
- 300 g de miel
- ½ c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 2 c. à soupe graines de sésame grillées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Briouats
35 min
Cornes de gazelle
1 godz.
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Baklavas libanais
1h 5min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Pizza lahmacun à la turque
1 godz.
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Harira
7 Std.
Msemen
40min
Pains batbout marocains
1 godz.
Batbout au fromage
30 min