Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux, mou
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
Le montage
- 250 g de pâte filo (ou phyllo), détaillée en bande (36 cm x 6 cm)
- 50 g beurre doux, fondu
- 1 jaune d'œuf battu
- huile végétale pour frire
- 300 g de miel
- ½ c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 2 c. à soupe graines de sésame grillées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15 min
Msemen
40 min
Crêpes mille trous
1h 10 min
Pains batbout marocains
1h
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pizza lahmacun à la turque
1h
Batbout au fromage
30 min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40 min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Cornes de gazelle
1h
Baklavas libanais
1 godz. 5 min
Harira
7h