Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau, et 2 c. à café
- 10 g de levure boulangère sèche
- 1 c. à café de miel
- 350 g de farine de blé complet
- 150 g de farine blanche, et un peu pour fariner
- 1 ¼ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de graines de nigelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 101.5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Batbout au fromage
30 dk
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5 min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1h 5 min
Pides aux trois fromages
1 godz. 40 min
Gozleme
1 godz. 40 min
Simit
2 godz. 10 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 dk
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Pains batbout marocains
1sa
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Msemen
40min