Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g d'eau, et 2 c. à café
- 10 g de levure boulangère sèche
- 1 c. à café de miel
- 350 g de farine de blé complet
- 150 g de farine blanche, et un peu pour fariner
- 1 ¼ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de graines de nigelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 101.5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Msemen
40 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 dk
Crêpes mille trous
1h 10min
Pains batbout marocains
1h
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Simit
2 godz. 10 min
Batbout au fromage
30 dk
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 godz. 25 min
Harira
7h