Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 50 g d'huile d'olive
- 120 g d'eau
- 180 g de lait, et 1 c. à soupe pour badigeonner
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de graines de sésame
- 1 c. à café de graines de pavot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 5020.5 kJ / 1194 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 195.5 g
- Yağ
- 31.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 1022 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe à la coriandre
50 min
Pain marocain
3h 40min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1 godz. 30 min
Pains turcs
2 godz. 15 min
Pita au blé complet
1 godz. 35 min
Pizza lahmacun à la turque
1 godz.
Msemen
40min
Pains batbout marocains
1 godz.
Batbout au fromage
30 min
Crêpes mille trous
1h 10min