Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 50 g d'huile d'olive
- 120 g d'eau
- 180 g de lait, et 1 c. à soupe pour badigeonner
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de graines de sésame
- 1 c. à café de graines de pavot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 5020.5 kJ / 1194 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 195.5 g
- Yağ
- 31.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 1022 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15 min
Msemen
40 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 dk
Crêpes mille trous
1h 10min
Pains batbout marocains
1h
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Pain marocain
3h 40 min
Pizza lahmacun à la turque
1h
Batbout au fromage
30 dk
Pains turcs
2 godz. 15 min
Soupe à la coriandre
50 min