Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g basmati rice
- 60 g red lentils
- 1100 g water
- 100 g onions, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tbsp vinegar
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp ground cumin
- ½ tsp dried chilli flakes, adjust to taste
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 80 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni)
-
50
g cooked chickpeas, rinsed (weight after draining)
(isteğe bağlı)
veya 50 g canned chickpeas, rinsed (weight after draining) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 55.1 g
- Yağ
- 6.4 g
Alternatif tarifler
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30 min
Arabian ice cream
10h 25 min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35 min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Red lentil soup with cumin
55min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Chicken with rice
1h
Couscous with lamb and vegetables
50min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min