Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g dried broad beans, soaked overnight
- 90 g dried chickpeas, soaked overnight
- 8 garlic cloves
- 300 g onions, cut into quarters
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tsp flour
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp baking soda
- 3 tsp baking powder
- sunflower oil for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 489 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 9 g
Alternatif tarifler
Bamia (okra and meat stew)
55min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Falafel
25h 30min
Chicken moghrabieh
25 Std. 15 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Creamy Moroccan bean soup
35 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min