Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
- 1 EL Meersalz, grobkörnig
-
1
EL Öl
veya 25 g Butter - 400 g Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 80.8 g
- Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelwähe
1 godz. 15 min
Gerstensuppe
1h 20min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Bündner Gerstensuppe
55min
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Risotto milanese
30min
Polenta
30min
Knöpfli
50 min
Tessiner Polenta
45 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Berner Zopf
1 godz. 45 min