Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre (100 g), in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 300 g trockener Weißwein
- 150 g Nordseekrabben
- 150 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 Min
Forellencremesuppe
40 Min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30min
Erbsencremesuppe
25min
Maronencremesuppe
1 Std. 30 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30min
Brunnenkresse-Süppchen
30min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40 Min
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35min
Möhrenpüree mit Olivenöl
35min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 Min