Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de millet
- 100 g d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- du beurre, pour le moule
- de la panure, sans gluten, pour saupoudrer (voir conseils)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
veya 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain paysan
3h
Pain rustique
2h
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Pains à hamburger complets
2 Std. 50 Min
Soupe au potiron
35min
Baguette
1 Std. 45 Min
Pâte brisée
2ωρ. 5 λεπτ.
Pain d'épeautre pur
11h
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min