![Pain complet Pain complet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a39a5f85-56f4-4bce-a4d8-68a2124a295b/Derivates/d87e9b24-b5a1-4c94-8f69-e69b514dec45.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de millet
- 100 g d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- du beurre, pour le moule
- de la panure, sans gluten, pour saupoudrer (voir conseils)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
veya 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pain paysan
3 Std.
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Séré aux herbes
10min
Pain rustique
2小时
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain au vin rouge et aux noix
15 Std. 30 Min
Baguette
1 Std. 45 Min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pain aux graines de lin
1小时 30 分钟
Pain bis en cocotte
2h 25min